vardag och valborg


fotboll lisa jag och grabsen
sen bar det av hem till fridströms där det vankades united-arsenal. själv var jag mest fokuserad på popcornen, beccas lek-planering och bli förhörd på mitt idrottsprov av schyl.



JAG ÄLSKAR MITT NYA VARDAGS LIV!
och imorn är det valborg. vi ska mest mysa! och leka.

CL.



jag önskar att jag var som familjen fridströms när det gäller fotboll. eller som henke. dom som dör för sina lag. önskar att jag kunde bry mig så mycket och bli så FÖRBANNAT glad om dom vann och så FÖRBANNAT arg om dom förlorade. skönt att henke är i sthlm för jag skulle inte orka med någon herjande idiot här hemma just nu. är fett trött. orkar inte ens kolla på matchen. orkar inte plugga heller för den delen. jag kan inte sova längre om nätterna jag är för hyper. men inatt ska jag sova och imorgon ska jag vara happy. och då blir det manchester-arsenal!!

för ett år sedan.

läste nyss ett inlägg jag skrev på min resdagbok för exakt ett år sedan. ville nästan släppa en tår. hur fan överlevde jag utan er? sick. men nu är jag här hemma och pratade nyss med liz, talia, caroline från familjen i telefon och ville då släppa en tår för hur mycket jag saknar dom.



2008-04-27 16:33 Ridgewood, Newark, NJ, USA att sakna...


ibland kanns det som om jag har glomt bort hur det kanns att verkligen sakna. Saknaden ar nagot som jag har blivit tvungen att skjuta at sidan. Jag visste nar jag akte hit att det enda sattet att overleva lar vara att inte slappa fram saknaden. Det fungerade till en borjan, for det handa nagonting hela tiden.. Men efter nagra manader och vardagen borjade komma in i bilden och morka, kalla vinter manader.. da var det hart! Men anda aldrig sa hart att jag verkligen till lat mig att sakna er och allt dar hemma. For jag maste ha vetat att det bara skulle bli annu svarare.
Nu nar jag tanker tillbaka pa vintern... vet jag inte sjalv hur jag overlevde den. jag antar att jag maste tacka mina underbara tjejer for det. Ni har gjort det har aret till ett av det roligaste aren i hela mitt liv!

men tanken slar mig ganska ofta.....
klara, glom inte att du har varldens underbaraste tjejer dar hemma ocksa... Kanns som ni ar sa langt borta, som om allt ar sa langt borta eller har varit.
Det senaste veckorna har jag langtat hem valdigt mycke,, tror det borja sens Frida kom hit. Det ar inte direkt nagon jobbig hemlangtan,, mer skon. Jag blir helt glad och varm i kroppen nar jag tanker pa er alla dar hemma.
och ni ska bara veta mitt smile pa lapparna varje gang jag kollar i fotoalbumet jag fick av er tjejer,, sjukt bra!
Jag vill komma hem och inse att allt ar som det alltid varit..
och jag vet att det ar pa ett satt,, iaf for mig!
Det ar nagra personer dar hemma som jag sakert inte pratat med pa ett halvar, vissa av mina basta kompisar som jag faktiskt inte ens pratat med i telefon sedan jag kom hit. Det kanns helt sjukt.. men jag hoppas iaf att ni finns kvar dar hemma fortfarande och att ni inte helt glomt bort mig. For jag kan lova er att ni finns med mig har borta!

Jag vill garva tills jag tjuter med dig Becca,, att vi var sa nara varandra forr kanns langt borta nu. Men jag vet att du fortfarande finns dar hemma. det ar iaf vad vi alltid brukade saga till varandra. "Aven om jag inte pratar med dig, ar med dig, sa vet jag att du finns dar for mig nar jag behover dig." minns du? och jag vet nagonstans att den frasen annu inte har dott.
Jag vill ta langa promenader eller ligga och prata om saker som vi sjalva inte ens forstar oss pa Sara men mest av allt vill jag dra pa efterfest med dig! Sjukt roliga minnen har man fran sadana tillfallen.. jag har sagt det forr Millan och sager det igen.. Jag vill cyckla med dig!! eller sa vill jag bara vara... du ar en sann person man bara kan vara med. Jag minns forra varen nar vi alltid lag pa en filt ute pa min tomt och bara va. Disa jag ligger efter som fan nar det galler allt... jag vet. men jag vill rocka med dig! och det ska vi ju alla gora pa Larsan den 23de. Sjukt taggad ar jag! Jag saknar ocksa att krama dig,, du ger sanna lustiga kramar som igen annan kan ge.. men jag saknar dom! Frida du var ju nyss har,, men det gor nog bara att jag saknar dig mer. Du vet inte hur lycklig jag ar over att vi har blivit sa nara vanner. Du far mig verkliegn att kanna mig viktig! Tack for allt du gjorde nar du var har,, du pa nagot satt visade att livet fortfarande finns kvar dar hemma och att jag ar inraknad i det.
Josefine Ageras Jag undrar hur manga timmar vi brukar sitta och prata om ingenting med varandra i telefonen.. Det har blivit svarare har,, men va lugn du ar nog fortfarande delad topp med mamma pa vem jag pratar mest med. jag kan inte forestalla mig mitt liv utan dig och anda mottes vi pa ren slump. Tacka papporna for det! "You're my favorite waste of time" helt klart varan lat! usch, vad jag saknar dig. kommer bli hart om du nu ska dra ivag nasta ar... inget fredagsfika hemma hos familjen Ageras pa annu ett ar hur ska det ga? Linn Jag hoppas att du vet att du alltid kommer vara en av det viktigste personerna i mitt liv! Jag har sa sjukt mycket minnen med dig och jag behover knappt oroa mig for jag vet att det kommer bli sa manga fler. Bollan och gummi 4ever. haha. Linnea dig fick jag ungefar pa kopet som kusin nar Linn flyttade till Varberg. och guu sa glad jag ar for det. Finns nog ingen som kan gora en sa lycklig som du. Du ar mitt solsken! Vi maste balla tillsammans i sommar,, lova mig det.Elin dig vet jag inte mycket om nu fortiden,, men gud sa jag saknar dig! Va nyss och spelade match det kanns sa konstigt nar inte du ar dar bervid mig och gormar och skriker. Vi har mycket att ta igen tillsammans kan jag lova,,, bara du inte ska ut ur stan nu efter studenten? titta, jag vet inte ens det och jag slar vad om att du inte har tid att lasa min resdagbok for du har allt for mycket annat som hander. Men det ar vad jag gillar med dig! Du har sakert 1000 kompisar men anda vet man att om man nagonsin behover dig sa finns du dar. Josefine Engman Du ar nog den som jag har gatt bervid pa avstand i manga ar. Aven om vi aldrig riktigt blev nara kompisar vilket ar lite konstigt. Vi spelade i samma lag, bodde tva hus ifran varandra, gick i paraell klassen i flera ar. Sedan bang bom sa borjade vi i samma klass pa gymnasiet men sa drog jag ivag.. men det behover ju inte betydda att det tar slut dar. Tessan du var helt klart en av mina basta kompisar under hogstadiet,, finns manga minnen dar. men sedan hande det nagot och vi gled liksom bara ifran varandra.. Du vet inte hur varm jag blev i kroppen nar jag laste ditt lilla medelande i albumet "As we go on we will still be friendes forever"


det ar nog ungefar sa jag kanner med er alla... man gar vidare och man kommer inte alltid sta varandra sa nara och dela allt i sitt liv med sina kompisar.. men anda sa vet man att dom riktiga vanner kommer alltid att finnas dar pa ett eller annat satt.

<3

måndagmorgon


och jag tar mig en sovmorgon. tror nästan inte att det har hänt på hela tvåan. därför var jag värd att skita i en halvtimmes PA. fast jag får dåligt samvete. för vem? jag är dum i huvudet. japp.
den här dagen kommer att suga. men jag ska göra den bra.
kaffe på det nu!

whataweekEND.


what a weekend.

- firande av jessica
- Invigning av Trädgår'n
- ROLIG utgång. im suprised. det var så kul att jag inte ens hann gå på toa.
- matkrig på max
- tung efterfest vid mitt köksbord
- chill på min altan
- fotboll med ligan. jag fick ifs inte vara med och spela. dom hällde öl över mig istället. bra vänner.
- födelsedagsmiddag hos lisa
- partaj hos ettan
- INGEN efterfest
- tjafs som fan, det var inget kul!
- vaknade med halvdan söndags depp-ångest
- becca kom hit och räddade min dag + humör
- Smedby-Eneby
- halvars
- rockat till roxette i lisas bil
- IFK-AIK

och nu SKULLE jag ha pluggat. men har blivit övertalad att släppa filmkväll hos becca med resten av gänget. orkar egentligen inte men ska försöka att hålla humöret uppe.
vi ska iaf se på KOPS!!


hultsfred


lisa, linnea, becca och jag.
vilket team vi kommer att vara.

Lisa - ser ifs mest framemot roadtripen ner dit, hon frågade om vi inte kunde ta en extra sväng och åka nån mer stans när vi ändå var ute på vägarna? Ja, den tjejen älskar att köra bil. tro mig! Bärsen är hon ifs också riktigt taggad för!

Becca - längtar mest efter att få köpa sina rosa gummistövlar som hon ska ha på sig. roblas lackar ifs på henne och försöker få in i hennes huvud att hultsfred inte är lika med en stor lerpöl. becca bryr sig inte. hon ska ha på sig jeans shorts och rosa gummistövlar hela veckan. no matter what.

Linnea - är nog mest taggad för stämningen som hon förväntar sig där nere. lenny är nämligen en baddare på att connect people. jag kan se mig linnea sitta i tältet hela tiden vi är där nere och trala på sina egna sånger. eller så kommer hon sitta där inne och vägra att gå ut för att hennes hår har blivit krullit. linnea har nämligen aldrig varit bortrest från sin plattång och volumaster förr,, men hon har lovat oss att hon ska klara av detta!

Jag - ser mest framemot att se linnea "lenny-glenny" lennartsson på en festival!! 

  




hoppas såklart att våra smögen tjejer får ledigt och kommer dit och öser med oss! dis, lollo och säl!

week an d to come


nu har jag sagt att jag ska plugga i en vecka.
torsdag kväll klockan tio och jag har inte kommit någon vart.
men jag har iaf haft träning varje dag denna vecka fotboll och en jädrans massa fys,, det får bli min ursäkt för mig själv.
i helgen blir det födelsedagsmiddagar för hela slanten.
Jessica 22 och Lisa 18. Congrats!!
och att inte glömma. det blir myys på min altan ♥ 

 

Fidelity

 
lyssnar på regina spektor.
tänker på frida och jag i ettan.
hur beroende var vi inte utav hennes låtar?
då var det frida, jag och våra walkman's mot världen.
ivarjefall mot vardagen.
JAG SAKNAR'T!!!





i could use GLENNY!


igårkväll efter att ha pratat i över en timme med en väldigt nedstämd person så kände jag hur känslan av meningslöshet sakta men säkert kröp över på mig... efter att ha hört frågan circus 3 gånger vad menningen med livet egentligen är? och vad vi gör här? så har jag idag känt allt faktiskt är grymt tråkigt!
kom nyss på att vad jag verkligen skulle behöva är en lenny glenny bus! hon är den som alltid gör mig på humör. kanske borde ringa henne? eller ta tåget ner till götet. det skulle jag mest av allt vilja. leva livet i götet med glenny!!


glenny in action! frida tycker det är så kul att hon nästan kissar på sig,,, eller?

myshelg!


jag har haft världens mysigaste helg. med mina bästa vän och två av världens bästa mammor. min och jossans då asså.  ♥

men jag undrar hur jag klarade av att vara utan mina vänner i ett år här hemma i sverige när jag var i usa? - skulle aldrig klara det nu! eller skulle aldrig vilja klara det nu.

att få vara själv!


för första gången på säkert mer än en och en halv vecka så är jag ensam för en kväll. förlåt, men det är faktiskt fett skönt! jag är en sån som får panik om jag inte får vara själv ibland, ni som känner mig och umgåtts med mig under en lite för lång period vet att jag spårar tillslut. rätt så skönt för er andra också!
nu ska jag se på CL!

påsklov!



jag kan ha haft det roligaste påsklovet!
och dom roligaste vännerna!
mitt hus har blivit som något slags kollektiv där alla umgås och mår bra.
äter, sover och dricker bärs med varandra.
lenny som numera kallas glenny har varit här och fått alla på humör.
det har bjudits på grillkvällar, balja badande hos becc, efterfester, förfester, chillfester och morgon partyn hos mig!
öl-fotboll, ROGGA, en hel del fightande, några missar, ett sprucket ögonbryn och en jävla massa skratt!
TACK FÖR DET!


MORGONPARTY'T!



igår bangade jag och alla andra efterfest..... verf`?
behöver ha tillbaka gamle henkebenk som fixade riktigt efterfest!
själv gick jag hem och däcka i min säng framför satc. bra efterfest!
desto gladare idag! älskar mornar!!!!det är party i mitt hus just nu!
och idag kommer lennnnybus också! solen skiner och jag ska käka påskägg!
först ska jag avsluta mitt morgonparty!! har sisådär två halva flak bärs, en halv baginbox och en halv smirnoff. eftersom mina vänner t.om. är färskare än jag och lämnar alllllt.
har ungefär hällt ut 5 fulla öl. bra jobb grabbar!
nu ska jag käka partyfrukost. svin gott!



Bon Iver - Skinny Love

alla som har umgåts med mig dom senaste dagarna har nästintill velat skjuta mig. iaf velat få mig att hålla käften. eftersom det ända som kommit ut därifrån är frasen... I told you to be patient....I told you to be fine...I told you.....
det är typ det enda jag kan så.



nu har jag haft den här låten på repeat i snart två dygn.
vi får se när jag börjar tröttna.
nu ska jag kila till Ikea med mamsen och beccabus. och Iver hänger mer !

i ♥ cykla!


jag får ångest varje gång jag hör ordet körkort eller övingsköra... men det kommer ju alltid vara min cykel och jag. så det kanske inte spelar någon roll(?) har nyss cyklat hem från beccabus. och alla kan ju glömma att det är vår ute. snarare VINTER. jag och disa ber för snö i veckan så att vi kan basta och rulla oss i snön eftersom vi aldrig gjorde det i år.
bad.


RSS 2.0