such a lovely place



miss. emilia. californication.

TORRIS!


jag kan ha gått och blivit stans tråkigaste tjej.
ifredags drog jag hem..... och inatt bangade jag krök!
ne jag sov istället. och det va inte ens skönt!


happy face?

jag jobbbbar på't!
ska ringa och väcka mina pigga vänner nu!
they're gonna looove me.

Öppna dina trötta ögon och släpp ut det.


vaknade åtta imorse och kunde inte somna om. great!
åt super god frukost för mig själv och försökte sen sova igen. det gick sådär,, så fick bli ett par avsnitt av satc istället.
nu kom jag nyss hem från en långpromenad. påminde mig om i somras när jag kom hem från usa och vaknade kl sju på morgonen i extas och gick ut och gick.. och bara njööt! jag är nog en livsnjutare!

igår var jag mindre utav en livsnjutare. det var trevligt ute men inte allt för. jag stack hem skapligt. passade på när jag fick skjuts,. kom hem till ett helt tomt hus,, alla lampor tända, plånböcker, arsenal nycklar och en mobil glömd. blev först lite orolig. hade förväntat mig att henke och co skulle vara här. men icke. dom hade satsat hårt på utgång och klockan halv 4 ringde det på dörren där en slirig henrik stod.

   

nu ska jag se vad min lördag har att erbjuda.
paus sallad skulle inte sitta fel.

Rf och Eö + bananen?



ikväll lutar det mot utgång,, även fast jag är fett otaggad.
men jag bör nog inte nämna något om det till rebecca f och emilia ö
hoppas att det är okej att dricka té på otten. egentligen inte.
skulle bara vilja vara hemma och se på film eller SATC.
men här vankas det parmiddag x3 så jag skulle nog mest bara känna mig ensam och ivägen. tror jag kilar till rebfre. hoppas på att få träffa bananen ikväll också!


taggade?

Beat Heart


bastukväll


känns som söndag, men det är torsdag och fredag imorn. igen. happyface.
igår vaknades det bastukväll hemma hos beccabus. det var trevlans! förutom att becca tvingade alla att kolla på Mia och Klara..

    

jag gör allt förutom att plugga.
det var tänkt att lisen och jag skulle ha en "pluggfika" det gick sådär. tror inte jag kunde mer när jag gick därifrån. det hela slutade med att vi gick och kollade på en lägenhet vid södra promenaden som hon kanske ska flytta till, as nice!
nu borde jag fortsätta läsa om renässans och reformation, skapligt lockande.. eller läsa mina 60 sidor som jag har kvar i Animal Farm som skulle varit klar i måndags. vad har hänt med mig? jag som t.om brukar tycka skolan är rolig.
jag kanske har blivit normal, vem vet.

VÅR!



vårförkylning är inte så nice!
jag vill spela fotboll....
men vår är NAJS!


Høre Tell På Jorda och Ört té



jag har nu bränt tre party skivor och en efterfest skiva på Js begäran.
på en av skivorna finns det en låt som ät tillägnad zodapop tydligen. det kan vara den sämsta jag någonsin hört. men det sägs att det ska bli succé(?)
jag börjar bli fettt taggad! jag sveper ört té som aldrig för och lyssnar på Can I
jag har hört från en tysk källa att man ska dricka circus en liter té om man är sjuk. jag är nog uppe i sisådär 6 dl snart. 4 to go.

you'd better hold on tight


cause I
like the sense of falling,
and I like the sense of you.



BORED!



jag letar efter mandlar, torkade banan chips och frukt i müsli paketet. då kanske ni förstår hur tråkigt jag verkligen har. jag har nästintill tillbringat hela dagen framför SATC och är snart igenom halva skolådan. oh no! tur att man kan se det om och om igen. tjejerna är och fikar. jag vill också mysfika med dom och dricka té. tror jag ska göra mig lite eget ört té och se ett annat avsnitt av SATC.


 
mmh,, jag vill tillbaka till new york!

19 år och jävligt feg!?



jag har inlett mitt 19 åriga liv med att vara sjuk. det suger. imorse när jag vaknade trodde jag seriöst att jag hade 40 graders feber men det var bara nog bara det att jag inte kunnat andas ordentligt på hela natten och fått för lite syre till hjärnan. jag kämpar på för att vara fit for fight tills på fredag! men jag saknar min klassisar eller vänner som dom hellre blir kallade. jag har också inlett mitt 19 åriga liv med ett löfte till mig själv och till S. eastmountain som tycker att jag är socialt handikappad över internet och feg! so what. fb raggning är inte min grej! men jag jobbar på det....kanske inte. ifs kan jag inte ragga i verkligheten heller. ska nog göra som elias och be becca posta ett inlägg om mig. kanske någon nappar då. fast där går nog ändå gränsen. jag ska fixa på mitt egna sätt vänta du bara S. east!



B-DAY!



min födelsedag var toppen! även om den började med att mamma och pappa glömde bort att sjunga för mig! så återgärdade dom det ganska så snabbt. Lisa hade bakat brownies till mig i skolan,, den söt tösen!
på eftermiddagen,, blev det en kalas och paket!!

  

sjuk söndag?


jag har ont i
halsen
huvudet
tanden
och foten

detta betyder att jag fick hoppa matchen idag,, surt! jag som va taggad!!!
har istället spenderat hela dagen hemma i morgonrock. med beccabus!
hon är halft inneboende här nu förtiden men slängde nyss ut henne fast jag vet nog att hon är på plats imorn igen.
för då fylller jag år! jooossan kommer också!!
ikväll ska jag bli lite firad av henke och jessica eftersom henke är i sthlm hela veckan. der står självklart fisk på menyn. ingen är nog förvånad. nu ska jag göra någonting annat.

im to young to dance


jag sitter vaken medan alla andra sover
as always
lyssnar på Moto Boy och dricker kaffe,, tror jag ska kika på film nu.
just det inatt ringde elias klockan tre och spelade och sjöng en massa låtar tills jag somnade. han va lite slirig men det va gött och att få sova till. han har börjat tro att han har sexig röst(?)
annars hade jag kul ute, men jag haltade runt hela kvällen i mina converse. och jag va aldrig nykter. fan!


jag vill inte ..



jag vill inte vara någon partybrud.
inte en sån tjej som springer ute på otten/hugo varje helg och där mina veckor handlar om vad jag ska ha på mig i helgen eller vad det blir att dricka, förfesta, efterfesta.. osv. en sån tjej som man kan se party bilder på över allt. och en sån tjej som ser likadan ut varenda jäkla helg.
men jag tror att jag har misslyckats. för jag är en sån brud. hmm. gillas inte.
jag vill vara en sån tjej som gör annat, sånt som inte alla andra gör.
jag vill vara en skärgårdsbrud. och jag vill vara nykter.


-



It's always gonna be there, isn't it?
 You and me

LENNYBUS



kan det vara så att en viss linnea lennartsson kommer hem idag?
jag undrar.


ånghästar


finns det inte många av denna söndag kväll.
skönt tycker jag!!
ska nästan bli kul att gå till skolan imorn få höra allt skvaller om vad mina så kallade " klasskamrater" har busat med i helgen. har förstått att det har gått rätt så vilt till på vissa fronter. jag känner mig lite utav en outsider just nu men det gör inget när jag får träffa världens mest positiva människa imorgon natalie eriksson. hon måste vara extra glad nu också när det blivit mars och bara är 23 dagar kvar till hennes födelsedag. brabra!
jag pratar föresten med jossan i telefon som kommer hem på lördag i en vecka.. det gör mig glad!!

vår?


1 mars
solen skiner
jag har varit på landet
och det är säsongens första fotbollsmatch

RSS 2.0